ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Ο βιολογικός καθαρισμός των χαλιών είναι μία πολύπλοκη αλλά απαραίτητη διαδικασία για την καθαριότητα και την συντήρηση των χαλιών σας. Δεν αφορά μόνο τον καθαρισμό των χαλιών από τοπικούς λεκέδες και επιφανειακή βρωμιά. Στα χαλιά αναπτύσσονται πολλοί μικροοργανισμοί, όπως τα ακάρεα, οι οποίοι σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και άσθμα ή αλλεργίες. Ο βιολογικός καθαρισμός των χαλιών αποσκοπεί στην εξολόθρευση όλων των μικροοργανισμών που επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού και μειώνουν τη διάρκεια ζωής του χαλιού. Επιπλέον, ο βιολογικός καθαρισμός συμβάλλει στην τόνωση και διατήρηση των χρωμάτων των χαλιών σας καθώς και την εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

Οικολογικός εσωτερικός βιοκαθαρισμός του καναπέ σας χωρίς νερό, ακτινοβολίες ή ατμούς, με παλμική δόνηση και ισχυρή αναρρόφηση που απομακρύνει όλες τις βλαβερές ουσίες από το σαλόνι σας.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό σε κουβέρτες και παπλώματα με εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο (αντιμικροβιακά, υποαλλεργικά) που αφήνουν τα χρώματά τους ζωντανά και ανεξίτηλα. Δώστε λοιπόν στις κουβέρτες και τα παπλώματά σας την αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που τους αξίζει!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Οι κλασικές μέθοδοι καθαρισμού είναι ανεπαρκείς επιτρέποντας στους μικροοργανισμούς και τα ακάρεα να πολλαπλασιάζονται, προκαλώντας διάφορες αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα. Τα ταπητοκαθαριστήρια μας, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους βιο-καθαρισμού απαλλάσσει τα στρώματά σας από παθογόνους μικροοργανισμούς, περιττώματα και σκόνη με τον πιο φυσικό τρόπο και χωρίς τη χρήση χημικών, που επιβαρύνουν την υγεία σας. Ο καθαρισμός γίνεται στο χώρο σας και αφήνει το στρώμα σας καθαρό και έτοιμο για χρήση.