ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ​

ΠΛΥΣΙΜΟ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό χαλιών, γνωρίζουμε ότι κάθε περίπτωση καθαρισμού είναι μοναδική και εγγυόμαστε για τα αποτέλεσμα μας. Τα χαλιά καθαρίζονται με ειδικά απορρυπαντικά αντιαλλεργικού χαρακτήρα, ώστε να μην δημιουργούν πρόβλημα ούτε στην ποιότητα του χαλιού, ούτε στο περιβάλλον αλλά ούτε και σε εσάς τους ίδιους. Η απομάκρυνση της βρωμιάς, της σκόνης και του χώματος από το χαλί, πραγματοποιείται με σύγχρονες τεχνικές δίχως να εμπλέκονται διαβρωτικές μέθοδοι καθαρισμού. Εφαρμόζουμε μία πλήρως ελεγχόμενη διαδικασία που έχει ως αποτέλεσμα τον βαθύ καθαρισμό που θωρακίζει την υφή των χαλιών σας διατηρώντας ζωντανά τα χρώματά τους.

#Καθαρισμός

Με την παραλαβή των χαλών, ξεκινά η διαδικασία καθαρισμού με ειδικά αντιαλλεργικά απορρυπαντικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

#Ξέβγαλμα-στύψιμο

Το ξέβγαλμα γίνεται με ειδικό φυγοκεντρικό μηχάνημα το οποίο αποβάλλει την μεγαλύτερη ποσότητα νερού και το παραμικρό ίχνος σκόνης.

#Στέγνωμα

Τα χαλιά στεγνώνουν κάτω από ιδανικές συνθήκες, χωρίς ηλιακή ακτινοβολία και χωρίς τον φόβο να χαθεί η ζωντάνια των χρωμάτων.

#Συσκευασία

Κατά την διαδικασία συσκευασίας λαμβάνει χώρα και ο απαραίτητος ποιοτικός έλεγχος όπου διασφαλίζει τον επιτυχή καθαρισμό του χαλιού.

ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε την αποθήκευση και την φύλαξη των χαλιών σας σε απολύτως ασφαλή και υγιή περιβάλλον με ειδικά κατασκευασμένα ράφια, ώστε να παραμένουν μακριά από την υγρασία, την δυσοσμία ή οποιονδήποτε άλλο κίνδυνο. Ανάλογα με το βάρος και το βαθμό ευαισθησίας τους, τα χαλιά σας ταξινομούνται στα ράφια προκειμένου να παραμένουν σε άριστη κατάσταση για όσο διάστημα παραμένουν στον χώρο μας. Η απογραφή τους διενεργείται με ηλεκτρονικά μέσα προσφέροντας τη δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή να έχουμε πλήρη εικόνα για την τοποθεσία και τις διαστάσεις τους. Όταν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τα χαλιά σας, αρκεί ένα τηλεφώνημα στις εγκαταστάσεις μας ώστε να σας τα παραδώσουμε στην πόρτα σας σαν καινούργια!

ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΧΑΛΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΧΑΛΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε οποιεσδήποτε φθορές έχει προκαλέσει ο χρόνος και η χρήση. Το πολύπειρο τεχνικό προσωπικό μας αναλαμβάνει την «αναζωογόνηση» των χαλιών σας αντικαθιστώντας είτε τα ρέλια είτε τα κρόσσια τους, προβαίνοντας σε εκ νέου ύφανση για τυχόν φθορές από τρύπες, εκδορές ή σκισίματα και επαναφέροντας τα στην αρχική τους κατάσταση, κατά το δυνατόν. Έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε επισκευές και επιδιορθώσεις για όλους τους τύπους χαλιών, όπως μοκέτες, χειροποίητα χαλιά, μηχανοποίητα χαλιά, μεταξωτά χαλιά κ.λπ. Οι φθορές στα χαλιά μπορεί να αφορούν καψίματα, σκισίματα και τρύπες, οι οποίες απαιτούν επαγγελματική παρέμβαση.