Η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα επιτόπου καθαρισμού μοκετών για επαγγελματικούς χώρους, σαλόνια και χαλιά που είναι δύσκολο να μεταφερθούν. Ερχόμαστε στο χώρο σας χωρίς οικονομική επιβάρυνση επιπλέον των παραπάνω προσφορών.

Για οικίες

ΙΔΙΩΤΕΣ

Όταν το βαρύ πρόγραμμά σας δεν σας επιτρέπει να «σηκώσετε» τα χαλιά και τις μοκέτες από το χώρο σας, το εξειδικευμένο συνεργείο μας με ειδικό φορητό εξοπλισμό είναι εδώ για εσάς!

Για επαγγελματικούς χώρους

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε επιτόπου καθαρισμούς μοκετών και χαλιών σε πάσης φύσεως επαγγελματικούς χώρους προσφέροντας ελκυστικά πακέτα υπηρεσιών για τακτικούς καθαρισμούς.

ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Αναλαμβάνουμε τον επιτόπου καθαρισμό χαλιών, μοκετών, σαλονιών, καναπέδων, στρωμάτων κ.λπ. με μία απλή τηλεφωνική κλήση. Οι επιτόπου καθαρισμοί χαλιών είναι αποτελεσματικοί απολυμαίνοντας σε βάθος και εξουδετερώνοντας δυσάρεστες οσμές. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά οικολογικά απορρυπαντικά προϊόντα για τους επιτόπου καθαρισμούς χαλιών, αναζωογονώντας τα έπιπλα και υφάσματα μίας οικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε επιτόπου καθαρισμούς μοκετών και χαλιών σε παιδικούς σταθμούς, εκκλησίες και μονές, πλοία και σκάφη αναψυχής, τουριστικά λεωφορεία και πούλμαν κ.λπ. προσφέροντας ελκυστικά πακέτα υπηρεσιών για τακτικούς καθαρισμούς. Ο εξοπλισμός μας διαθέτει τεχνολογία αιχμής και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός για την ταχεία και εύκολη απομάκρυνση ρύπων, μικροοργανισμών, λεκέδων και σκόνης από οικιακά και επαγγελματικά περιβάλλοντα.